L'obra està inspirada en les proves bèl·liques que els nazis van realitzar al País Basc durant la Guerra Civil i estarà en cartell fins a l'1 de març
VALÈNCIA. Aquest divendres arriba al Teatre Micalet Un fill del nostre temps, un monòleg escrit en 1937 com a premonició de la Segona Guerra Mundial, on el dramaturg austrohongarés Ödön von Horváth va reflexionar sobre la mentida i la manipulació del nacionalsocialisme alemany.
En la peça, que estarà en cartell fins a l'1 de març, Andreu Carandell dona vida a un jove soldat de la Legió Còndor que, obligat a robar per sobreviure, troba a l’exèrcit una via de salvació a una vida sense futur.
Inspirada en les proves bèl·liques que els nazis van realitzar al País Basc durant laGuerra Civil Espanyola, el monòleg viatja a un univers en el qual es barregen les cites bíbliques amb el llenguatge ferotge del Tercer Reich, el romanticisme i l’expressionisme, cançons populars i himnes de guerra.
Un fill del nostre temps serà la primera d’una sèrie d’obres de companyies externes que, fins al mes de maig, visitaran cada setmana el Teatre Micalet. 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme, de la CIA Casa Real i Tantarantana Teatre, Parla, cony, parla!, de la companyia Unaovarias, o Joanot, interpretada per Joan Nave, seran alguns dels espectacles que precediran a l’estrena de la 34 producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet al mes de maig.