GRUPO PLAZA

els dies 9, 10 i 11

El Feslloc manté la seua celebració en juliol per a "salvar la música en valencià"

8/05/2020 - 

CASTELLÓ. El festival Feslloc que està previst que se celebri els dies 9, 10 i 11 de juliol a Benlloc, la Plana Alta, tirarà endavant malgrat la crisi de la Covid19. L'organització ha decidit que enguany l'edició serà “més difícil de fer que mai, però també més important, necessària, solidària i activista”. Tot i les evidents complicacions pressupostàries que es deriven d'haver de reduir l'assistència de públic, el festival ha considerat que és la seua obligació ara més que mai “salvar, dintre de les humils possibilitats del festival, les persones que es dediquen a la música en valencià”. El Feslloc és una associació sense ànim de lucre que treballa per a la promoció de la cultura en valencià i l'oci amb contingut crític formada per l'Ajuntament de Benlloc i Escola Valenciana.

Tots els detalls de com es desenvoluparà el festival es faran públics la setmana vinent, mentrestant, per donar resposta a totes les persones que ja han comprat entrada, l'organització ha avançat que l'edició d'enguany haurà de reduir l'afluència de públic, segurament serà diürna, s'oferiran 12 o 13 hores de música en valencià ininterrompudament, i l'escenari probablement es posarà a la pineda -per tenir ombra durant les hores de més calor- on no es podrà organitzar la tradicional acampada. "S'està treballant per oferir un format molt cuidat i de proximitat amb els músics, sempre seguint les recomanacions sanitàries i adaptant-se al que puga anar passant", ha explicat l'organització. 

Així, l'edició serà un acte de "solidaritat i activisme" amb els treballadors de la cultura, "ja de per si precaritzats, i que s’han vist seriosament afectats per la pandèmia", per això, s'estan estudiant diverses fórmules per remunerar-los el màxim possible.

Smoking Souls, Jonatan Penalba, Malparlat , GEM, Josep Lluís Notari, La Fúmiga, Jazzwoman, Huntza, Tesa, Joina, Tardor, Jazzmatiks i Tito Ponte són els primers artistes confirmats d'un cartell que s'ampliarà pròximament. Les persones que ja havien adquirit la seua entrada podran escollir si assistir al festival d'enguany, guardar l'entrada per l'any vinent o demanar el retorn de l'import.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme