GRUPO PLAZA

Desnivell positiu

Atlàntic calfa el llançament del seu nou disc amb un nou single, 'Mig ple'

23/01/2024 - 

VALÈNCIA. Amb Mig ple la banda valenciana Atlàntic completa la sèrie de senzills que han anticipat el so de Desnivell positiu, el tercer àlbum del grup que es publica el pròxim 6 de febrer en vinil i format digital. A finals de 2023 el grup avançà Baina! i Anna Krushchenko.

Mig ple és una altra d'eixes cançons on les guitarres poderoses d'herència powerpop assumeixen el protagonisme juntament amb una melodia directa i que remet a grups independents de la fornada dels 90. Mig ple ha estat escrita en aquesta ocasió per María López, que en Desnivell positiu agafa molta més responsabilitat, no només com a lletrista, sinó també com a compositora i, fins i tot, intèrpret, en altra de les cançons del disc.

Desnivell positiu presenta onze cançons gestades a foc lent en els últims tres anys i gravades de manera molt particular: la base rítmica en directe Novo Estudios (Picassent), mentre que les veus i la resta d'arranjaments es van cuinar en l'estudi de la banda. Produït per Atlàntic, la mescla i masterització del disc ha sigut cosa de Carlos Soler Otte. El resultat: un disc que mescla la immediatesa del directe amb capes d'arranjaments pop que van afegir en l'estudi.

Atlàntic acaba d’obrir la prevenda del seu nou disc, Desnivell positiu. El tercer àlbum de la formació pop arriba en format vinil a més de l’habitual descàrrega digital; a partir del 6 de febrer estarà disponible també a totes les plataformes d’streaming. La banda de València ha anunciat que Desnivell positiu es presentarà en directe el 15 de febrer al Loco Club de València. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas