GRUPO PLAZA

amb els concerts de Marina Rossell, Roger Mas i Mazoni

Barnasants plena de música el Teatre Micalet

26/04/2022 - 

VALÈNCIA. Acompanyat per la seua banda, Roger Mas obrirà el cap de setmana per a defensar Totes les flors (Satélite K, 2021) a la ciutat de València, àlbum amb el qual l’artista de Solsona commemora els seus 25 anys de carrera musical amb un repertori integrat per les cançons que han marcat la seua trajectòria.

Li seguirà Marina Rossell. Després del gran èxit de públic i crítica amb les cançons de Moustaki, Marina Rossell torna a València per presentar la gira de 300 Crits (Satélite K). El públic de Guillem de Castro, asseguren des del festival, gaudirà i s'emocionarà amb aquest concert de la mítica cantant, on tradició i innovació es donen la mà. Temes propis, clàssics i cançons de la resistència per fer front a aquests temps maleïts.

Jaume Pla “Mazoni” serà l’encarregat de tancar l’estança del Barnasants al Micalet amb la presentació de Ludwig. En aquest treball, asseguren des de l'organització, l'empordanès “arrisca” en la seua aposta a través de la fusió de samples del compositor alemany Beethoven amb el pop-rock característic del cantautor.

Roger Mas

“A l’hora de definir la programació posem tota l’atenció en la paraula escrita i cantada, el missatge és un dels elements més importants per a definir cada edició”, explica Pere Camps, director del festival.

Una vegada conclosa la visita del festival Barnasants, el Teatre Micalet rebrà el fi de gira de L’espill, un espectacle de màgia d’autor a càrrec de Rubén Aparisi que estarà en cartell des del 4 i fins al 8 de maig.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email