X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 20 de enero y se habla de año nuevo chino CÓMICS TEMPORAL FUNCIÓN PÚBLICA INTERINOS
GRUPO PLAZA

a la mutant

Cabanyal Íntim escenifica l'anarquisme somiat

7/05/2019 - 

VALÈNCIA. Un any més, La Mutant es converteix en un dels emplaçaments principals del Festival Cabanyal Íntim, que arriba a la novena edició convertit en un certamen clau dins de l´àmbit de les arts escèniques més experimentals. Amb una filosofia que apel·la a la llibertat artística enfront de qualsevol intent de censura, el festival portarà fins a la sala del carrer Joan Verdaguer la peça Anarquismos (por el medio de la creación corre un río más claro), creada pel vigués Pablo Fidalgo i centrada en els records d´un home al voltant de la casa i als tres companys amb els quals va compartir la seua joventut. Una proposta que arriba precedida d'excel·lents crítiques i que es podrà veure el diumenge 12 de maig a partir de les 20:30 hores.

“És un muntatge sobre l´absència, els somnis, la por i el silenci que tenen lloc en qualsevol grup o constel·lació familiar”, explica Fidalgo, conegut també per la seua producció com a escriptor i poeta. “Al mateix temps, dibuixa les expectatives d´una generació que enfronta per primera vegada els seus errors i la seua falta de projecte comú”. Anarquismos va nàixer a partir d´una invitació del teatre María Matos de Lisboa i del seu programador, Matt Deputter, i compta amb el treball sobre l'escenari dels performers Rocío Berenguer, Ángela Millano i Cláudio da Silva. Estructurada com un somni, l´obra no només recull la història de joves que tracten de viure en contra d´allò establert, sinó també dels anarquistes espanyols que van ser afusellats durant la Guerra Civil.

No acaba ací l'aportació de la Mutant al Cabanyal Íntim 2019. I és que el pròxim dijous 9 de maig la sala municipal acollirà també -i per segon any consecutiu- la festa d´inauguració del certamen. Una cita que comptarà amb La Diva i Miss Marvelous com a mestres de cerimònies, a més d´un concert de Los Mocetones, el clàssic Gran Bingo Cabanyaler i múltiples sorpreses.

Noticias relacionadas

CABANYAL ÍNTIM 

'Kapøwski': Déjalo todo y únete a mi secta

Por  - 

¿Te niegas a vacunar a tus hijos? ¿Estás enganchada al crossfit? ¿Y a los cuarzos magnéticos? ¿Te gustan los tatuajes esotéricos? Quizás seas carne de Kapøwski. Después de la versión teatral de Canino y de Kikamori compañía valenciana Colectivo Miss Panamá vuelve a sacudirnos con una desternillante pieza de surrealismo pop que nos habla de la necesidad de pertenencia del ser humano. La obra se estrena este viernes en el Teatre Musical, dentro de la programación de Cabanyal Íntim 2019

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email