GRUPO PLAZA

a la mutant

Cabanyal Íntim escenifica l'anarquisme somiat

7/05/2019 - 

VALÈNCIA. Un any més, La Mutant es converteix en un dels emplaçaments principals del Festival Cabanyal Íntim, que arriba a la novena edició convertit en un certamen clau dins de l´àmbit de les arts escèniques més experimentals. Amb una filosofia que apel·la a la llibertat artística enfront de qualsevol intent de censura, el festival portarà fins a la sala del carrer Joan Verdaguer la peça Anarquismos (por el medio de la creación corre un río más claro), creada pel vigués Pablo Fidalgo i centrada en els records d´un home al voltant de la casa i als tres companys amb els quals va compartir la seua joventut. Una proposta que arriba precedida d'excel·lents crítiques i que es podrà veure el diumenge 12 de maig a partir de les 20:30 hores.

“És un muntatge sobre l´absència, els somnis, la por i el silenci que tenen lloc en qualsevol grup o constel·lació familiar”, explica Fidalgo, conegut també per la seua producció com a escriptor i poeta. “Al mateix temps, dibuixa les expectatives d´una generació que enfronta per primera vegada els seus errors i la seua falta de projecte comú”. Anarquismos va nàixer a partir d´una invitació del teatre María Matos de Lisboa i del seu programador, Matt Deputter, i compta amb el treball sobre l'escenari dels performers Rocío Berenguer, Ángela Millano i Cláudio da Silva. Estructurada com un somni, l´obra no només recull la història de joves que tracten de viure en contra d´allò establert, sinó també dels anarquistes espanyols que van ser afusellats durant la Guerra Civil.

No acaba ací l'aportació de la Mutant al Cabanyal Íntim 2019. I és que el pròxim dijous 9 de maig la sala municipal acollirà també -i per segon any consecutiu- la festa d´inauguració del certamen. Una cita que comptarà amb La Diva i Miss Marvelous com a mestres de cerimònies, a més d´un concert de Los Mocetones, el clàssic Gran Bingo Cabanyaler i múltiples sorpreses.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas