GRUPO PLAZA

'supervendes'

Consumisme vestit de sarcasme, hip-hop i dream-pop: així sona el nou single de Carles Caselles

4/05/2021 - 

VALÈNCIA. Consumisme vestit de sarcasme, hip-hop i dream-pop són quatre dels ingredients de Supervendes el tercer single del nou projecte en solitari de Carles Caselles. El compositor i vocalista d’Smoking Souls suma així un tast més a l’EP, un treball nascut de les mateixes entranyes de la quarantena de 2020 i que sortirà a mitjans de juny. 

Supervendes ha comptat amb la col·laboració i producció de l'artista El Hombre Viento i se suma a un projecte en el qual, l’artista de Pego, s’endinsa en un camí musical inexplorat per a ell. Ho fa amb estils, arranjaments i composicions amb els quals Carles Caselles "ens sorprèn i que formen part del petit tresor musical que és aquesta aventura en solitari", segon diu el comunicat adjunt. Entre els beats lents produïts per El Hombre Viento i una veu gairebé xiuxiuejada, "l'artista ens convida a parar, a buscar la felicitat en aquestes petites esquerdes de tranquil·litat que es salven de la pressió social, tecnològica i econòmica d'una indústria entossudida en crear Supervendes".

El 12 de març l’aposta en solitari de Carles Caselles va donar el tret de sortida amb La bellesa del risc, una cançó que posava el punt de partida a la declaració d’intencions del disc d’aquest músic: "qui no s’arrisca, no guanya". "Una afirmació que no té sentit quan no hi ha res a guanyar però es transforma reveladora quan la fa seva un artista en el punt d'inflexió de la seva carrera".

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email