X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

un llibre-DVD amb karaoke

Dani Miquel dóna el salt a una plataforma audiovisual amb les seues cançons 

14/09/2017 - 

VALÈNCIA. Bromera i Dani Miquel presenten Cantem amb Dani Miquel, un nou projecte audiovisual que recull els èxits del cantacançons en un llibre-DVD. L’obra inclou una selecció dels temes més coneguts i aclamats pel públic familiar, com «Serra de Mariola», «La masereta», o «La cançó dels colors». A més, recupera cançons de carrer tradicionals. En total s’han enregistrat 24 temes en format de videoclips audiovisuals que, a més a més, compten amb una funció de karaoke, perquè les famílies puguen aprendre fàcilment a cantar les peces del popular cantant valencià. Els vídeos van acompanyats d’un llibre a tot color que conté les lletres de les cançons profusament il·lustrades. El projecte arribarà a les llibreries el pròxim mes de novembre.

La repercussió pública de Dani Miquel i de les seues cançons és innegable. La capacitat d’unir creació pròpia i tradició popular, sumada a l’èxit entre el públic infantil, però també adult, han fet d’ell una de les veus imprescindibles de l’escena valenciana actual. El seu treball d’innovació ha tingut una acollida excepcional entre el públic i les melodies més tradicionals conviuen amb èxits propis que s’escolten arreu del País Valencià. Per al director literari d’Edicions Bromera, Gonçal López-Pampló, «aglutinar tots aquests elements en un producte audiovisual de qualitat, atractiu i d’acord amb els temps, contribuirà a l’èxit i la continuïtat de la transmissió de la nostra cultura».

El cantacançons Dani Miquel afronta aquest projecte amb molta il·lusió i reconeix que, tot i la gran tasca que ha suposat, ell i els Ma-me-mi-mo-músics s’ho han passat realment bé durant la gravació d’aquests vídeos que, adverteix, amaguen més d’una sorpresa.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email