Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

DINS DEL CICLE SONORA

Dani Miquel teloneja Halloween amb les seues feres al Palau Altea

28/10/2019 - 

VALÈNCIA. L’Institut Valencià de Cultura oferirà el pròxim dijous, 31 d’octubre, a Altea, capital cultural valenciana 2019, el concert de Dani Miquel dins del circuit Sonora, impulsat per l’IVC i protagonitzat pels guanyadors i finalistes dels I Premis Carles Santos de la Música Valenciana. En aquesta ocasió, el cantacançons de l’Alcúdia posarà en escena l’espectacle De por, en què recopila composicions terrorífiques velles i novelles.

Precisament, De por va ser distingit com a millor disc per a xiquets i xiquetes en la primera edició dels Premis Carles Santos. La intenció de Dani Miquel és que les criatures, els pares i les mares canten i juguen amb gegants, bruixes, dimonis i altres personatges, alguns d’ells reals. Així, el músic ha posat melodia i lletra als protagonistes de les rondalles valencianes com Perot, Tombatossals, Arrancapins, La mare dels vents, El gegant del romaní, Rotlà o El forçut de Xixona. De por també inclou cançons com La Maria no té por, dedicada als espantacriatures valencians; La fera ferotge, d’Ovidi Montllor, o Diguem no, un tema contra l’assetjament escolar.

D’aquesta manera, Dani Miquel segueix el seu objectiu de recuperar el llegat cultural valencià i transmetre’l a les noves generacions. A més, introdueix cants que aposten per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte. Una tasca que va encetar fa quasi 15 anys després d’aprendre a tocar la dolçaina i la viola de roda i de participar en grups com Rodamons.

Un circuit per a dinamitzar la música valenciana

El circuit musical Sonora té la voluntat de crear una plataforma estable perquè els intèrprets valencians puguen mostrar el seu treball arreu del territori. D’aquesta manera, l’IVC pretén desestacionalitzar la temporada de concerts més enllà dels mesos d’estiu i fomentar la professionalització del sector musical propi.

Sonora va arrancar el passat mes de maig a Vilafranca amb la presència d’Els Jóvens, i es va reprendre el 19 d’octubre amb les concerts de Novembre Elèctric, Pavvla i Fru Katinka. Després de l’actuació de Dani Miquel, el circuit tindrà altres catorze cites i 23 artistes fins febrer del 2020.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email