GRUPO PLAZA

un total de 15 idees seleccionades

Del feminisme a l'immigració: Las Naves atorga més de 45.000 euros a projectes culturals inclusius

24/09/2018 - 

VALÈNCIA. Les "millors" idees innovadores per fomentar la cultura inclusiva es premiaran al centre de Las Naves amb 45.000 euros i disposaran de sis mesos per posar-se en marxa a la ciutat de València. A la convocatòria s'han presentat un total de 81 projectes de tota Espanya, dels quals han sigut seleccionats 15, que s’exposaran este dimecres dia 26 davant del jurat.

El ‘Concurs d'idees’ del Laboratori de Cultura Inclusiva de Las Naves va apareixer amb l'objectiu de reconéixer les iniciatives innovadores que donen resposta als reptes que es plantegen en l'àmbit de la cultura inclusiva. Segons el regidor d'Innovació, Berto Jaramillo, "és important que apostem per trobar noves fórmules que contribuïsquen a tindre una ciutat més democràtica, volem innovar en el foment de la búsqueda de nous públics i facilitar l'accés a la cultura de totes les persones". L’edil ha destacat que "per redescobrir en cultura inclusiva hem d'esforçar-nos perquè totes les persones, amb les nostres diferències i singularitats, ens sentim representades".

El concurs convocat per Las Naves té una quantia de 45.000 euros, amb un màxim de 15.000 euros per idea guanyadora. S’han presentat un total de 81 projectes de tot Espanya i 15 n’han estat seleccionats per a la fase final. Este dimecres l’equip de les 15 propostes seleccionades tindrà l'oportunitat d'exposar-les durant tres minuts davant d'un jurat professional format per representants de la societat civil, el sector privat, l'administració pública i la universitat. Posteriorment, hauran de respondre les preguntes dels membres del jurat durant dos minuts.

Els temes que s'han presentat al concurs oscil·len des de metodologies per a la creació de productes culturals inclusius, iniciatives que fomenten la lectura fàcil, gastronomia per a migrants, l’animació i altres on el feminisme i l'adolescència són els protagonistes. Els guanyadors i les guanyadores disposaran de sis mesos per posar en marxa les seues idees, el benefici de les quals ha de revertir en la ciutat de València.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas