GRUPO PLAZA

DEL 29 AL 30 DE SETEMBRE

El cinema d'animació viatja per València amb la Puck Cinema Caravana

Oberta per a tots els públics, es pot visitar diumenge, d'11 a 14 i de 17 a 20 hores, en la plaça de l'Ajuntament de València

27/09/2019 - 

VALÈNCIA. La Puck Cinema Caravana arriba aquest diumenge, 29 de setembre, a la plaça de l'Ajuntament de València i el dilluns 30 a la Universitat Politècnica de València (UPV) per a "despertar la passió pel cinema d'animació".

La caravana, reconvertida en sala de projecció, alberga en el seu ventre "un cinema minúscul, potser el més xicotet del món", ja que només caben set persones en el seu interior. Amb l'inici de les celebracions del Dia Internacional de l'Animació, la caravana Puck s'instal·la dilluns en la Facultat de Belles Arts de la Politècnica, d'11 a 14 i de 16 a 19 hores.

Puck exhibeix pel·lícules d'animació seleccionades de tot arreu del món, buscant entre l'inesgotable fons artístic que ha produït el gènere al llarg del temps. L'objectiu és tant despertar la passió pel cinema d'animació com, simplement, recuperar l'experiència del cinema d'una forma particular i gaudir un instant d'una xiqueta gran obra audiovisual.

Com a complement, Belles Arts inaugura en la sala Josep Renau de la facultat de la UPV una exposició que recorre la trajectòria de la Puck Cinema Caravana, des dels seus inicis en 2009 fins al 2019. Aquesta mostra pretén donar visibilitat a un projecte de didàctica del cinema que compta amb l'inconfusible estil gràfic de Carles Porta, per a generar un espai màgic, obert al públic de totes les edats, des del qual recuperar l'experiència del cinema i despertar la passió per l'animació. L'exposició es pot visitar des del dilluns fins al 31 d'octubre.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email