X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

presentació fins el 14 d'agost

El concurs Premi Senyera a la creació artística valenciana tindrà un premi de 12.000 euros

3/08/2017 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament de València ha creat el Premi Senyera per a donar suport a la creació artística valenciana. La presentació de projectes estarà oberta fins el 14 d’agost i es pot presentar qualsevol artista resident a la Comunitat Valenciana.

Entre la documentació a aportar es troba un dosier sobre l'obra presentada que haurà d'estar en format PDF i no ser superior a 10mb. En aquest dosier s'haurà d'incorporar fotografies de l'obra, una fitxa tècnica i un dosier d'una obra anterior. Cal recordar que no podran presentar-se aquelles persones que hagen obtingut el premi en passades edicions.

En este sentit, la regidora de Cultura, Glòria Tello, ha destacat que "a la nostra ciutat som afortunats perquè tenim un potencial grandíssim i cal ajudar a estos professionals a fomentar la seua creació artistica, per això, el premi  té una dotació econòmica important: 12.000€".

En esta edició el Premi Senyera ha viscut una reconfiguració i, en este sentit, Glòria Tello ha afirmat que "per primera vegada hem ajustat les bases, fruit de converses amb el sector, de manera que no sols treballem pel sector sinó també amb el sector".


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email