Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 24 de octubre y se habla de Soltec CALENDARIO LABORAL SANIDAD coronavirus TOQUE DE QUEDA
GRUPO PLAZA

conveni

El Consell destina 1,5 milions d’euros a les societats musicals 

16/10/2020 - 

VALÈNCIA. El ple del Consell ha aprovat sis convenis de col·laboració entre l'Institut Valencià de Cultura, diverses entitats culturals i l'Ajuntament de Gandia En concret es tracta de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual, l'Associació Valencian Music Association (VAM!), la Federació de Teatre Amateur de la CV, la Federació de Societats Musicals de la CV, l'Association Européenne Du Film d'Animation-Cartoon i l'Ajuntament de Gandia.

Aquests convenis s'emmarquen en les actuacions desenvolupades per l'Institut Valencià de Cultura dirigides a fomentar i impulsar la creació artística en les arts escèniques, la música, l'audiovisual i les arts contemporànies, així com a promocionar la seua difusió a través de subvencions, ajudes i incentius. Per a dur-ho a terme es destinaran 1.900.000 euros

L'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual rebrà 80.000 euros amb l'objectiu d'impulsar el sector audiovisual, concretament mitjançant el finançament de la gala d'entrega dels III Premis de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual que se celebrarà a València el 21 de novembre de 2020 i de les despeses relacionades.

Per a l'Associació Valencian Music Association (VAM!) es destinaran 140.000 euros amb la finalitat de consolidar la indústria musical valenciana mitjançant l'organització de la Fira Trovam, que se celebrarà entre l'11 i el 14 de novembre de 2020 i les activitats prèvies imprescindibles per a dur-la a terme.

L'objectiu del conveni entre l'IVC i la Federació de Teatre Amateur de la CV és dur a terme activitats de funcionament de la Federació i de suport a les associacions valencianes de teatre 'amateur', a través de mostres i certàmens de teatre 'amateur', cursos de formació per a grups federats o l'organització de trobades formatives. Per a fer-ho es destinen 40.000 euros

El conveni amb l'Ajuntament de Gandia té com a finalitat donar suport a l'organització de la XVI edició de Cortoons Gandia, festival internacional dedicat a curtmetratges d'animació, que se celebrarà a la ciutat de Gandia del 23 al 25 d'octubre de 2020. Per a dur-lo a terme rebrà 20.000 euros.

Així mateix, el conveni de l'IVC amb la Federació de Societats Musicals de la CV té com a objectiu donar suport a les activitats i les despeses de funcionament derivats de les activitats i concerts d'intercanvi entre agrupacions de la Federació de Societats Musicals i les Federacions de Cors, de Folklore i de Dolçainer i Tabaleters. A través d'aquest conveni l'FSMCV rebrà 1.550.000 euros.

Finalment, l'Association Européenne Du Film d'Animation-Cartoon rebrà 70.000 euros per a l'organització de l'edició 2020 de l'esdeveniment Cartoon Springboard, que se celebrarà a València del 27 al 29 d'octubre de 2020.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email