Hoy es 24 de diciembre
GRUPO PLAZA

amb el sistema de "taquilla inversa"

El Festival de Cinema Ciutadà i Compromés porta 60 audiovisuals a 25 sales de projecció

27/10/2020 - 

VALÈNCIA. Més de 60 audiovisuals i 25 sales de projecció diferents conformen un festival consolidat com a referència en l'àmbit de la ciutadania compromesa.

La presentació del FCCC2020, coincident, un any més, amb el Día Mundial del Patrimoni Audiovisual, ha comptat amb la presència d'Abel Guarinos, Director General Institut Valencià de Cultura, Jose Ignacio Pérez-Rico, Director general de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern, Emília Bolinches, Vicepresidenta d'ACICOM, Presidenta del Jurat del Festival i José Ignacio Pastor, President d'ACICOM i Director del FCCC2020.

El festival que arranca aquest 27 d'octubre es prolongarà durant més d'un mes per a concloure el 30 de novembre amb el lliurament dels ja tradicionals guardons corresponents a les diferents categories en un acte que se celebrarà en el Teatre Micalet complint amb les més estrictes normes de seguretat.

El FCCC 2020. Ccompta amb una variada agenda d'activitats complementàries, com a trobades audiovisuals, presentació de llibres, debats, passejos temàtics, tallers, exposicions, etc.

Per a ACICOM   l'organització d'aquest FCCC suposa un autèntic repte compensat per la voluntat de participar activament en la promoció, impuls i difusió de l'audiovisual de caràcter social del nostre territori en un moment especialment difícil per al sector.

 La programació d'enguany presenta un ampli ventall de mirades creatives, gràcies a la capacitat de tot el sector audiovisual valencià, en un moment especialment complex que a penes disposa de llits comercials per a difondre la seua activitat.

En aquesta edició del FCCC, ACICOM torna  a premiar els millors projectes en diverses categories; documental, foment del valencià, micromecenatge, ficció, foment dels valors ciutadans, etc, i tractant temàtiques com ; memòria històrica, feminismes, territori… destacant la voluntat de continuar millorant la descentralització del Festival, amb presència en més localitats, fins a un total de 18 municipis diferents distribuïts per tota la geografia de la Comunitat.

Entre les característiques singulars del festival destaca l'aplicació de l'anomenada “taquilla inversa”, és a dir, es pot entrar lliurement a la sala, veure les produccions audiovisuals i participant en els possibles debats; i, a l'eixida, realitzar una aportació econòmica lliure, que es considere oportuna i justa. Aquesta quantia econòmica es destina a millorar la difusió del catàleg de produccions audiovisuals i afavorir el funcionament d'una xarxa o circuit d'explotació de resultats del Festival.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas