GRUPO PLAZA

el 19 de juliol

El grup britànic UB40 puja a l'escenari de Vivers amb Mediterranean Roots com a teloners

18/07/2017 - 

VALÈNCIA. El grup britànic UB40 actuarà el 19 de juliol als Concerts de Vivers. Una banda que interpretarà els grans èxits que jalonen la seua carrera. Així, hi poden sonar Food For Thought, single de debut del grup i que va arribar al número 4 de les llistes d'èxits britàniques; passant per Red Red Wine, tema que va es va convertir en el seu primer número 1 l'any 1983; o (I Can't Help) Falling in Love With You, cançó que va popularitzar Elvis Presley a principis de la dècada dels 60 i que UB40 va portar a la posició més alta dels rànquings de quasi tot el món l'any 1993. 

Ara fa quasi 40 anys, un grup de desocupats d'orígens ètnics diversos de la ciutat britànica de Birmingham va decidir provar sort al món de la música. El conjunt es va batejar com UB40, prenent així el nom del document per a sol·licitar l'atur (Unemployment Benefit, Form 40), i va començar a assajar composicions pròpies i adaptacions de clàssics populars amb ritmes reggae. Signing Off, el seu àlbum de debut, fou publicat pel xicotet segell independent Graduate Records a l'estiu de 1980. Al llarg de quatre dècades, la formació ha mantingut el seu nucli dur (on destaquen el bateria James Brown, el guitarrista Robin Campbell, el baixista Earl Falconer, el percussionista Norman Hassan i el saxofonista Brian Travers) mentre que Duncan Campbell s'encarrega de la veu solista des de fa quasi 10 anys.

Mediterranean Root com artistes convidats

Els encarregats d'obrir l'escenari dels Jardins de Vivers per al combo britànic seran els valencians Mediterranean Roots. Aquesta banda del cap i casal va sorgir l'any 2011 amb la reunió d'antics components d'altres formacions de la ciutat. Després d'alguns canvis, amb la incorporació de Pablo Muñoz “El Papado” com a cantant, el grup segueix defensant en directe les cançons dels seus dos àlbums (Dejando huella i Fluye) i de l'EP Bajo el mismo sol, publicat a la primavera del 2016. A més, en estos moments preparen el seu tercer llarga durada. next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas