Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

A CÀRREC DE DAVID PASTOR

El 'Jazz a poqueta nit' del Palau de la Música torna am un homenatge a Thelonius Monk

8/10/2017 - 

 VALÈNCIA. Torna una nova edició del cicle "Jazz a poqueta nit", que iniciarà demà diumenge el trompetista valencià David Pastor. Presentarà al públic de la Sala Rodrigo un espectacle dedicat al gran pianista de jazz Thelonious Monk, del qual interpretarà els seus temes més representatius. Es tracta d'un nou projecte amb el quintet de metalls Back to Brass, que compta també amb la col·laboració del bateria Felip Santandreu. La música d'este projecte tan especial ha estat arreglada per l'italià Duccio Bertini, qui ha dotat a la veu i base harmònica del piano de Monk, uns nous recursos sonors i una enorme expressivitat que sorprendran als assistents.
Les següents cites d'este cicle creat per obrir el Palau als músics valencians, i que tinguen un escenari amb els millors recursos per a la seua expressió artística, seran el proper 8 de novembre amb el duo de pianos d'Albert Sanz i Pablo Held, i també el 29
de desembre, amb el percussionista i compositor Pepe Cantó, que presenta el seu últim treball "Vida", en el qual presenta world music, jazz i la fusió d'estils.

David Pastor toca en innumerables grups i formacions com ara l'Orquestra de Cambra Nacional de Moldàvia, Grup de Metalls del CSMM de Barcelona, JerezTexas, Sedajazz Latin Ensemble.

Colabora amb freqüència amb artistas internacionals com ara Clark Terry, Chris Cheek, Mike Mossman, Steve Marcus, Richie Cole, Jack Walrath, Dennis Rowland, Paquito D'Rivera, Frank Wess, Bobby Shew, Slide Hampton, Pat Metheny, Bob Mintzer, Danilo Pérez, Giovanni Hidalgo i recentment amb Donald Harrison.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email