GRUPO PLAZA

25 i 26 de juny

El Micalet projecta dos curts de Buster Keaton amb l’acompanyament musical de Swingloïde Trío

23/06/2021 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acollirà divendres 25 i dissabte 26 de juny la projecció de dos curtmetratges de cinema mut protagonitzats per Buster Keaton que comptaran amb l’acompanyament musical en directe de la banda Swingloïde Trío.

Cops (1922) i One week (1920) són les peces cinematogràfiques triades que es reproduiran a la sala valenciana, dues propostes enfocades en aprofundir en el treball actoral de Keaton, una de les figures de referència del gènere slapstick, també conegut com a ‘comèdia física’. A més, també es projectarà un curtmetratge contemporani que només es desvetlarà al llarg de l’espectacle.

D’altra banda, l’enfatització i subratllat de cadascuna de les escenes serà responsabilitat de Swingloïde Trío, col·lectiu format per Benjamin Thevenon (guitarra), Paul Candau (guitarra solista) i Carlos Llido (percusió), que combina corrents com ara el jazz-swing, manouche o blues.

L’organització d’aquest esdeveniment és a càrrec de Cinemudomas, un projecte que centra la seua atenció en les pel·lícules mudes carregades d’humor sa apte per a tots els públics, així com en la recuperació dels costums característics de principi del segle XX mitjançant espectacles com aquest.

Enguany, el Teatre Micalet allarga la seua temporada amb l’estrena, el 7 de juliol, de ‘Quan les vinyes ploren’, peça escrita i dirigida per Laura Sanchis que significarà la primera producció pròpia de Fum Teatre, companyia jove encapçalada per Pedro Mallol.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas