Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Amb activitats gratuïtes

El museu d’Història de València obre encara més les seues portes per Falles

10/03/2020 - 

VALÈNCIA. El museu d’Història de València, dedicat a la història de la ciutat, des dels seus orígens a l'actualitat, ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes per acostar el contingut d’este espai cultural a la ciutadania amb motiu de les Falles, i per difondre curiositats i tradicions d’estes i altres festes.

El programa d’activitats, organitzades sota el lema "Estem en Falles!!", comença dijous, 12 de març, amb una visita guiada a l’exposició permanent d’este contenidor, que dissabte 14, a les 17 hores, serà l’escenari de dos tallers: un per conéixer i jugar amb la història i un altre que invita a xiquets i xiquetes per convertir-se en artistes fallers.

Per últim, diumenge 15, d'11 a 12.30 hores, es durà a terme una altra visita guiada per conéixer curiositats de les festes i tradicions de la ciutat de València.

La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha destacat "la importància d’este tipus d’activitats que acosten la cultura i la tradició a la ciutadania així com la proposta d’oci cultural que suposa per a tots els públics". Seguidament, ha recordat que totes les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva prèviament.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email