GRUPO PLAZA

a ritme de “la tarara sí, la tarara…”

El Museu d'Història ofereix activitats infantils per a celebrar la Pasqua

30/03/2024 - 

VALÈNCIA. Amb motiu de la Pasqua, el Museu d’Història ha organitzat una sèrie d'activitats dirigides a xiquetes i xiquets de 5 a 10 anys, encara que també es permet l'accés d'infàncies més xicotetes que estiguen acompanyades per les seues famílies. Totes les activitats són gratuïtes, es duran a terme a les 12 hores i duraran 1 hora i 15 minuts. Atés que tenen aforament limitat, és necessària la inscripció prèvia, per a això es pot telefonar al 963 701 105.

La primera activitat tindrà lloc el dimecres, 3 d'abril, sota el títol de "Buscant l'ou de Pasqua". Les i els participants buscaran ous de Pasqua amagats en el museu, per a després decorar-los. A partir del joc, s'explorarà l'evolució de la tradició de regalar ous durant les celebracions, des de l'edat mitjana fins a l'actualitat.

D'altra banda, el dijous, 4 d'abril, aquelles famílies interessades podran inscriure a les seues filles i fills a l'activitat “Un conillet en el museu”. Les i els més xicotets descobriran la història i simbolisme del conillet de Pasqua en diferents cultures. Després, faran una manualitat relacionada amb este tema per a portar a casa com a record.

Finalment, el divendres, 5 d'abril, es desenvoluparà l'activitat “Jugant com en el passat”. Qui participe aprendrà sobre la història de la baldufa, un joguet antic utilitzat en l'Antiga Roma i Grècia. A més, tindrà l'oportunitat de dissenyar i fabricar una trompa de fusta per a portar a casa.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas