GRUPO PLAZA

de l'1 al 4 de juny

El Teatre Micalet s'omple de màgia amb dos espectacles diferents i resultats inesperats 

31/05/2017 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull el cicle 'Micalet de Màgia' de l'1 al 4 de juny amb dos espectacles diferents com són 'Miracles, a Lourdes', els dies 1 i 2 de juny, i 'L'efecte Papallona', el 3 i 4 de juny. 

El primer dijous i divendres de juny, a les 20:30 hores, Rubén Aparisi torna al Teatre Micalet amb l'espectacle 'Miracle, a Lourdes'. En aquest cas, la màgia amb objectes quotidians serà el nexe.  Aquest no és un espectacle de màgia de vareta i abracadabra. És, més bé, un espectacle irònic, sense pèls en la llengua on la zona d’acció s’estén fins al pati de butaques. Una màgia amb una personalitat propera i humil amb un discurs motivador i per a tots els públics.

Rubén Aparisi explica sobre el seu espectacle: "El meu repte personal va més enllà de la mera sorpresa. El meu motor és crear emocions que perduren més enllà de la durada de l’espectacle. Bon rollo contagiós que faça brillar com la flama d’un ciri a cadascuna de les persones que venen al meu show".

Rubén Aparisi
El món de la improvisació al Micalet

En quant a 'L'efecte Papallona', els mags lleidatans Àlex Cabré i Arnau Gatz pujaran a l'escenari de Teatre Micalet el dissabte i diumenge, a les 20:00 hores. Un viatge pel món de la improvisació i de la màgia jugant amb l’efecte papallona. 

En aquest show, els espectadors seran els encarregats de prendre les decisions més importants. Ells escriuran un concepte relacionat amb la màgia en un paperet. Tots els paperets s'introduiran en una copa transparent i Àlex Cabré i Arnau Gatz hauran d'improvisar i fer màgia al mateix temps sobre les idees dels espectadors. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas