GRUPO PLAZA

mitjançant entitats com l'Institut Ramon Llull i la Biblioteca de Catalunya

El govern català participarà en la conmemoració de l'Any Joan Fuster 

9/12/2021 - 

VALÈNCIA (EP). El Govern català participarà en l'Any Joan Fuster que organitzarà la Generalitat Valenciana en 2022 per a commemorar el centenari del naixement de l'escriptor. D'aquesta manera, es farà efectiva la creació d'una comissió commemorativa en la qual participaran entitats com l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), la Institució de les Lletres Catalanes, l'Institut Ramon Llull i la Biblioteca de Catalunya.

Així s'ha abordat en la reunió que han mantingut aquest dijous la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, i el conseller d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà.

En la trobada, tots dos representants han reafirmat la seua voluntat de col·laborar en projectes culturals. La reunió ha tingut lloc en la Conselleria de Cultura a Barcelona, i ha comptat així mateix amb la participació de la secretària autonòmica de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Raquel Tamarit, i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe, informa el Govern en un comunicat.

Els responsables de Cultura han dedicat la reunió a intercanviar enfocaments per a la gestió dels fons europeus determinats en els Mecanismes de Recuperació i Resiliència, dedicats a enfortir els sectors culturals i les indústries creatives.

També han decidit que el Govern participarà en l'Any Joan Fuster que organitza la Generalitat Valenciana en 2022 per a commemorar el centenari del naixement de l'escriptor.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email