X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 7 de juny

Els balears Nou Ensemble actuen al Palau "ampliant el concepte tradicional de concert"

7/06/2017 - 

VALÈNCIA. El conjunt instrumental balear Nou Ensemble oferirà un concert demà 8 de juny a les 20:00 hores, al Palau de la Música de València, dins de la programació del festival Ensems. Nou Ensemble es dedica a la interpretació de la música actual. Els seus components són: Myriam Garcia Fidalgo, violoncel, Carlota Càceres, percussió, Davida romero-Pascual, clarinet i José Pablo Polo, guitarra.

Amb la finalitat d’ampliar el concepte tradicional de concert, Nou Ensemble, basa les seues propostes en la coherència temàtica i estètica de les mateixes, en l’aposta per l’experimentació i en el foment de projectes interdisciplinaris. El concert de demà parteix del terme anglosaxó cover que literalment significa 'coberta' 'portada', però que durant la segona meitat del segle XX va passar a utilitzar-se per a denominar les versions/recreacions de cançons gravades amb anterioritat per altres músics. Partint de la premissa de revisar la història musical, tant la clàssica com la popular Nou Ensemble proposa un recorregut per obres/cançons del repertori universal reinventades per la mirada de huit compositors de diferents estètiques.

Les peces del programa són: 'Ritual I :: Commitment :: BiiM' per a percussionista, llums i àudio-tape de Jessie Marino; 'Volpi/Formentera*' per a clarinet baix i guitarra elèctrica de Camilo Méndez San Juan; 'Ritratto senza voce - Billie Holidayper a percussionista i vídeo de Alberto Bernal; 'Ever get the feeling you've been cheated?per a violoncel, clarinet baix i guitarra elèctrica de Germán Alonso; 'Born to be wild' per a un percussionista de Stephen Wolf i David Lang; 'Adagio' per a tres intèrprets escoltant Bruckner de Carolyn Chen; 'Gagliarda' per a cello solo de Francesco Filidei i per últim, '1,2. 1,2,3,4' per a quatre intèrprets de Gavin Bryars.

El festival Ensems, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura continuarà els dies 21, 22 i 23 de juny amb tres concerts al Palau de la Música de les formacions 'Plaerdemavida Ensemble', 'Nordic affect' i per a tancar el festival l’actuació el 23 de juny de l’Orquestra de València. 

 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email