GRUPO PLAZA

del 21 al 25 de febrer 

Els cinemes Albatexas preparen 'Divers Valencia', una mostra de cinema LGBT

19/02/2018 - 

VALÈNCIA. Les diversitats cinematogràfiques es donen cita als Cinemes Albatexas del 21 al 25 de febrer de 2018. Des del reconeixement de lleis com el foment a la no discriminació, la igualtat de tracte i els esforços de les organitzacions, societats civils o empresariats, per crear una imatge "positiva" a la realitat LGBT, els cinemes hi han aportat un espai per tal que totes aquestes realitats 'Divers' "tinguen veu i contribueixen de manera més que satisfactòria a crear un discurs positivista i possibilista on homes i dones lesbianes, gais, bisexuals, trans, intersexuals i altres diversitats sexuals, trobin un espai de reivindicació". 

'Divers València' neix d'una col·laboració entre els Cinemes Albatexas amb el LesGaiCineMad Festival Internacional de Cinema LGBT de Madrid, per tal de crear una mostra de Cinema LGBT de València. L'objectiu "'incidir en una programació inclusiva i intensiva en una sala de cinema generalista". L'organització està convençuda que amb aquesta iniciativa es pot "arribar a sensibilitzar i desmuntar discursos de rebuig". 

Des del dimecres 21 al diumenge 25 de febrer es projectaran doncs 37 peces audiovisuals en 6 passades diàries,18:00, 20:00 i 22:00 hores en dues de les sales dels Cinemes Albatexas. La sessió inaugural està prevista per aquest dimecres, a les 20:00 hores, amb la presència de Jordi Núñez, director valencià del cortomentraje Amor de Dios, i la projecció del premiat llargmetratge canadenc Closet monster.

Consulta la programación aquí. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email