GRUPO PLAZA

música

Els valencians Cactus publiquen la vitalista 'Stay Home Safe'

7/04/2020 - 

VALÈNCIA. El grup valencià d'electro-urban Cactus han publicat 'Stay Home Safe', una cançó optimista i vitalista que vol centrar-se en el "missatge esperançador que ben aviat tot haurà passat i podrem tornar a sortir als carrers".

Els valencians han volgut aprofitar aquesta situació excepcional de confinament per aportar el seu granet de sorra i orientar la seva lletra cap al final de tot això. Per això, la cançó deixa enrere el missatge de "queda't a casa" per centrar-se en la recuperació i en la sortida pròxima, i recalca repetidament la frase de "demà ja eixirem".

Així mateix, Cactus ha volgut enregistrar en el videoclip imatges que representin aquesta situació inaudita perquè més endavant puguem reviure-ho, tant per allò positiu com negatiu. És important, afirmen, "recordar allò que ha passat per veure quines conclusions podem extreure'n i així aprofitar més el temps quan gaudim de nou de llibertat". De fet, les imatges utilitzades en el videoclip són aportacions de vídeos enviats per persones anònimes i seguidors "perquè tothom s'hi pugui sentir el màxim d'identificat". 


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email