Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

30 i 31 de maig

Els extraterrestres de John Carpenter retornen a La Filmoteca de València amb 'Están vivos'

29/05/2018 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca projecta aquest dimecres, a les 20:00 hores, Están vivos (1988), de John Carpenter. La pel·lícula serà presentada al públic de la Filmoteca per Francesc Bononad, director d'Avivament, Festival de Filosofia a València. El film podrà tornar a veure's aquest dijous, a les 18:00 hores.

Amb la projecció d'aquesta 'cult movie' dirigida per John Carpenter, finalitza el cicle dedicat als futurs distòpics. Pel seu polèmic rerefons polític i filosòfic, Están vivos es programa com a avançament de la segona edició del festival de filosofia Avivament, organitzat del 7 al 9 de juny per l'Associació Cultural València Pensa per a acostar la filosofia a la vida quotidiana de la ciutat de València.

Encara que la pel·lícula s'interpreta com un atac a la política de Ronald Reagan i el neoliberalisme dels anys huitanta, el punt de partida argumental s'emmarca dins de les distopies de ciència ficció: un treballador troba unes ulleres que permeten veure les persones tal com són. Descobreix, gràcies a aquestes, que personatges importants de la vida política i social són en realitat extraterrestres.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email