GRUPO PLAZA

'A la saca’

Eugeni Alemany torna a À Punt amb un nou concurs

23/05/2024 - 

VALÈNCIA. À Punt estrenarà pròximament A la saca, el nou concurs diari després de l'informatiu de la nit, presentat per Eugeni Alemany. El showman i humorista torna a la radiotelevisió pública en horari estel·lar amb el concurs que més diners en premis posa en joc.

"Cada setmana, 20.000 euros repartits en cent saques passaran per la cinta transportadora del programa. Un concurs d'alt risc… on pots guanyar molt, o perdre-ho tot en un instant! Així és A la saca", explica la radiotelevisió pública.

El programa posa a prova l'agilitat mental i la intuïció dels concursants per a triar la bossa que conté la resposta que val una fortuna, o que permet robar els diners al veí… o, si s'equivoca, regalar a un company tot o part de l'acumulat, o fins i tot caure en fallida. El risc va in crescendo en cada fase i tot pot passar fins que l'última saca apareix.

"I tot això, amanit amb el talent, agudesa i sentit de l'humor d'Eugeni Alemany, el popular showman que sempre ha seduït l'audiència d'À Punt amb el seu estil únic, que torna a la cadena les nits de dilluns a divendres, per a entretindre un públic familiar", se congratula la televisió.

A la saca és una producció d'À Punt en col·laboració amb València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), dirigida per Melina Rodríguez (Duel de Veus, Bona Vesprada, Family Duo).

A la saca busca persones majors de 18 anys amb moltes ganes de divertir-se i de posar a prova l’agilitat mental. Per a participar en el concurs de la televisió valenciana s'ha de telefonar al 961140107.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas