GRUPO PLAZA

13 i 14 de maig

Formigues, el festival familiar de Benicàssim, amplia el seu cartell per a la Va edició

16/02/2017 - 

VALÈNCIA. El cartell del Formigues Festival d'aquest any va ampliant-se amb noves incorporacions. Després de confirmar a The Pinker Tones i La Chica Charcos & The Katiuskas Band, ara s'uneixen a les dues jornades del festival Yo soy Ratón i Siamiss Dj's. El festival familiar de Benicàssim tindrà lloc els propers 13 i 14 de maig al recinte VillaCamp. 

Fer música per a nens i també apta per a pares és la premissa que Manu Rubio plasma en Yo soy Ratón. El artista madrileny dú a terme un projecte que beu directament de la seva experiència com a educador, psicomotricista, músic i, a més a més, pare. L'objectiu del seu treball és apropar a través de les seves cançons i des d'un prisma de "respecte i comprensió" la mirada de la infància al públic adult. El resultat: un viatge musical amb els cinc sentits sota el format d'espectacle familiar. 

També passaran per aquesta Va edició del Formigues Festival Siamiss Dj 's (Anna i Maria) referents de l'escena indie barcelonina, avalada per tota una dècada com a residents del Pop Bar de la sala Razzmatazz de la capital comtal i pel seu pas per múltiples festivals i sales, dins i fora de la geografia d'Espanya. Minisesions per ballar en família, amb The Beatles, Blur o Fatboy Slim sonant a la pista, és el que oferiran en el Vé Formigues. Un recorregut des de la música dels 60 a l'electrònica més contemporània que aquestes dues artistes, experimentadess ja en l’escena musical, enriqueixen ara amb el "brot de creativitat" que, reconeixen, ha afavorit la seva maternitat.

Més novetats del Vé Formigues 

A més a més de l'ampliació del cartell per aquesta edició del Formigues Festival que tindrà lloc a Benicassim, l'organització del festival posa a disposició de les famílies 14 allotjaments amb descomptes en les seues tarifes. El llistat per triar és ampli i variat, hotels i càmping amb piscina, prop de la platja i sobre tot, prop del recinte del Formigues. Tota la informació la podreu trobar a la pàgina web del festival.


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme