GRUPO PLAZA

'fuego', quarta cançó de 'Shots'

Cactus convida a "cremar tot allò que fa mal"

El grup acaba de guanyar el Premi Carles Santos de Música Valenciana al millor àlbum de música urbana pel seu darrer treball 'Roma' (Halley Supernova, 2019)

11/12/2020 - 

VALÈNCIA. El grup valencià de música urbana Cactus, publica Fuego, la quarta cançó de la  seva serie Shots, que va començar durant el confinament amb l'objectiu de mantenir-se actius.

Fuego tracta "sobre pensaments interns d'acceptació i valoració personal, és una reflexió sobre l'autoestima i sobre creure'ns protagonistes de la nostra vida. També és un cant a l'alliberament personal i convida a cremar allò tòxic. En resum, de tenir la valentia de cremar el passat i renéixer de les cendres per construir-nos com a millors persones".

Cactus és un dels grups de referència del panorama musical valencià, que no ha parat de créixer amb força durant els últims anys. Després del seu disc de debut a l’abril de 2018, que els ha dut a fer més de 50 concerts, Cactus presentaven Roma (Halley Supernova, 2019), el seu segon àlbum, que els va consolidar dins de la potent escena electro-urban valenciana i que, recentment, ha guanyat el premi Carles Santos de la Música Valenciana al millor álbum de música urbana.

Noticias relacionadas

adelanto del ep 'pasos de gigante'

El Tío La Careta canta a la pandemia con 'Volverán'

Por  - 

El tema cuenta la historia de una pareja obligada a estar separados el uno del otro porque uno de ellos es sanitario. El videoclip es un homenaje al personal sanitario, aunque también un guiño a los trabajadores de la cultura

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email