GRUPO PLAZA

25 de març 

Júlia presenten 'Casa' al Centre Octubre

23/03/2022 - 

VALÈNCIA. El grup Júlia, format per Estela Tormo i Lídia Vila, presentarà el seu últim treball, Casa, el proper divendres 25 de març a les 20 hores al Centre Octubre de Cultura Contemporània de València, en un concert emmarcat dins la programació del festival Barnasants.

Casa (Hiddentrack Records, 2021) és el tercer disc de Júlia i ofereix un recorregut domèstic i alhora oníric en vuit temes, com a habitacions d’una casa, que a més constitueixen una aventura sonora nascuda del joc amb materials quotidians pocs habituals en la música d’estudi, un experiment que naix d’una residència artística de tres mesos a l’IVAM CADA d’Alcoi.

Estela Tormo, compositora nascuda a Alcoi (Alacant), és l’artífex de Júlia. Després d’anys com a baixista en altres projectes musicals com ara Mr. Vértigo o Néstor Mir y las Potencias del Este, Tormo va decidir agafar el control dels seus impulsos musicals i concretar-los en una nova proposta amb nom de dona: Júlia. Poc després es va sumar a aquest projecte Lídia Vila, qui, en contraposició a la seua companya, no comptava amb experiència prèvia en aquest àmbit artístic i s’estrenava en el món dels sintetitzadors i seqüenciadors.

Les dues juntes són Júlia, un duet de pop electrònic que té tres discos al carrer. El seu segon treball, ‘Pròxima B‘ (Hidden Track Records, 2017), les va situar com una de les sorpreses musicals de la temporada al País Valencià, sent considerat com el millor disc de l’any per a mitjans especialitzats com Mondo Sonoro Comunitat Valenciana o Beat València, i entrant també en la llista dels 50 millors discos estatals de Rockdelux.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme