GRUPO PLAZA

dirigida pel director convidat Pablo Marqués Mestre

La Banda Municipal dedica un concert monogràfic a Bernardo Adam Ferrero

23/04/2024 - 

VALÈNCIA. La Banda Simfònica Municipal de València homenatjarà el compositor i director Bernardo Adam Ferrero amb un concert monogràfic sobre la seua obra. El concert tindrà lloc diumenge, 5 de maig, a les 11:30 hores, a la sala Iturbi del Palau de la Música. El concert estarà dirigit pel director convidat Pablo Marqués Mestre.

En el concert s’interpretarà un programa de diverses peces del compositor d’Algemesí i d’altres autors que l’han homenatjat. La primera peça del concert serà el pasdoble Adam Ferrero, composat per Francesc Reinés. El concert seguirà amb l’obra Música per a banda del mateix Adam Ferrero, una peça en quatre moviments que va guanyar el premi “Maestro Villa” de Madrid l’any 1984.

La segona part del concert s’encetarà amb el pasdoble Cent anys de música, un encàrrec de la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) per celebrar el centenari de la banda municipal.

El concert seguirà amb les Danses Valencianes i, concretament, el Ball dels bastonets i la Jota valenciana, peces dedicades als balls de la festa d’Algemesí. Danses Valencianes és la primera obra publicada en la col·lecció “Retrobem la nostra música” de la Diputació de València, de la qual Adam Ferrero va ser impulsor.

El concert acabarà amb Terra mítica, una peça d’encàrrec de l’any 2000 i que va escriure a petició del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València. Els quatre moviments són una demostració del domini del llenguatge musical i els recursos d’orquestració propis d’una banda simfònica.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas