GRUPO PLAZA

DEL 4 AL 10 DE JULIOL

La Coja Dansa presenta ‘Sòl’ a Teatre Círculo

29/06/2022 - 

VALÈNCIA. La companyia de dansa contemporània valenciana La Coja Dansa presenta, del 4 al 10 de juliol a Teatre Circulo Benimaclet de 17 a 21 hores, Sòl, un nou projecte que es centra en la potència d'un element material de l'espai (el sòl) per a canviar la dinàmica dels cossos en escena, de les seues relacions, funcions i reaccions.

Amb la seva particular manera de construir la dramatúrgia, en aquesta ocasió el Sòl es el protagonista. Des del dispositiu de pista de gel sintètic es desenvolupa aquest procés. "Si el sòl rellisca, no és fiable, no és un element que ens aporta l'estabilitat esperada Com es mou un cos si no té l'adherència acostumada? Quines relacions dispara aquesta incertesa respecte al món en el qual vivim? Quins equilibris hauríem d'aprendre i quins oblidar en aquestes altres condicions de l'espai? Qui vol córrer el perill de desequilibrar-se?”.

L’equip està format per Paula Romero, Olga Clavel, Santiago de la Fuente, Iván Colom, Marta García, Tatiana Clavel, Diego Sánchez, Nelo Olmos, David Sanz Kirbis, Pepín Zuriaga, Marina Pastor, Martina Botella, Rosana S.Rufete, Aris Spentsas, Raúl León, Silvia Ariño, Nef Martínez, Miguel Ángel Cantero.

La Coja Dansa porta des de 2003 treballant a València i girant àmpliament per la resta de l’estat. Han estat seleccionats en nombroses ocasions per a circuits nacionals (Dansa Escena, Circuit de Salas Alternativas) i van rebre en 2018 el premi a Millor Espectacle de Dansa del IVC per Medul·la. Han sobreviscut sempre a les sales independents encara que les seves peces per a públic familiar es cotitzen en molts circuits públics. Enguany han girat per 4 comunitats amb la seua peça Llocjocxoc.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme