GRUPO PLAZA

Del 20 de desembre al 21 de gener

La comèdia 'Estimats Pares' torna al Teatre Micalet per Nadal

15/12/2023 - 

VALÈNCIA. Teatre Micalet programa al Nadal la comèdia familiar Estimats Pares, 37ª producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet (CTM), després del seu èxit l'any 2022.  Del 20 de desembre al 21 de gener l'original d'Emmanuel i Armelle Patron torna al Micalet després d'una llarga gira per més d'una vintena de localitats valencianes.

L'actual comèdia, dirigida per Joan Peris —director també de la CTM—, parla de l’educació dels fills, de l’amor, dels diners i de les contradiccions pròpies de l’ésser humà. Pilar Almeria, Toni Agustí, Manuel Canchal, Enric Juezas i Laura Romero encarnen els personatges de la que és la primera traducció a l’estat espanyol de la francesa ‘Chers Parents’ (la qual s'està representant simultàniament al Théâtre de Paris), traduïda i adaptada al valencià per Ximo Solano.  

L’elenc format per un barrejat generacional d’actors i actrius de l’escena valenciana i habituals de la Companyia, dona vida a la família Gomis-Gomar, conformada pels pares Anna i Vicent i els tres fills adults Pere, Juli i Lluïsa. Una notícia els els canvia la vida de dalt a baix i porta els personatges a escenaris absolutament reconeixibles, els quals podrien ser propis de qualsevol nucli familiar que el públic tinga al voltant.

'Estimats Pares' ha estat considerada pel públic (el qual ha insistit en la tornada de la peça al Micalet) com “una comèdia intel·ligent amb un text molt en sintonia amb el nostre temps". L'obra presenta una precisió dramatúrgica que manté en suspens durant tot l’espectacle amb múltiples girs i voltes. Així doncs, es converteix en una reflexió cínica sobra la fragilitat de la condició humana que es combina amb la possibilitat de riure’s d’un mateix. 

Nit de Cap d'Any al Micalet

Aquest any els Gomis-Gomar s'estrenaran donant les campanades al Teatre Micalet en una funció especial en la nit de Cap d'Any. La nit del 31 de desembre a les 23:00 hores tindrà inici la funció d'Estimats Pares que farà una parada abans de mitjanit per compartir amb el públic el cotilló, el cava i el raïm. Després de donar la benvinguda al 2024 amb un esquetx especial, es reprendrà la funció per començar l'any de la millor manera: rient!

Les entrades estan disponibles a la pàgina web del Teatre Micalet i també a taquilla a partir d'una hora abans de cada funció.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas