GRUPO PLAZA

del 5 al 8 DE NOVEMBRE

El Teatre Micalet ‘involucra’ Ausiàs March en un thriller policial del segle XXI

La peça persegueix "tornar a connectar amb la memòria d’un temps i un poeta tan determinant per a la literatura com és Ausiàs March, celebrar la seua obra i recordar l’herència de l’autor valencià"

2/11/2020 - 

VALÈNCIA. CRIT Companyia de Teatre presenta aquesta setmana L’increïble assassinat d’Ausiàs March al Teatre Micalet. Des del 5 de novembre i fins al diumenge 8, aquest thriller policial, amb to de comèdia, se’n pujarà a l’escenari de la sala valenciana per indagar les raons d’un assassinat i buscar el seu culpable.

Aquesta peça persegueix "tornar a connectar amb la memòria d’un temps i un poeta tan determinant per a la literatura com és Ausiàs March, celebrar la seua obra i recordar l’herència de l’autor valencià". A través de passatges de música en directe, el públic s’introduirà en un viatge entre la València del segle XV i la de l’actualitat.

L’increïble assassinat d’Ausiàs March és una de les últimes produccions de Teatre Escalante, una peça creada per la companyia de teatre CRIT amb text original de Daniel Tormo i Anna Marí, els quals formen part, també, d’un repartiment que completen Núria Martín, Panchi Vivó i Rebeca Izquierdo.

Aquesta obra, que durant aquest estiu ha visitat amb èxit els festivals de teatre clàssic d’Almagro i Peníscola, complirà al Teatre Micalet el centenar de representacions.

Novembre al Teatre Micalet

CRIT iniciarà la programació de novembre al Teatre Micalet, on s’estrenarà El Malfet d’Inishmaan, la comèdia negra dirigida per Joan Peris que significarà la 34ª producció de la Companyia Teatre Micalet. D’altra banda, també és duran a terme les representacions de Què llig el lleó a la gàbia o perquè passes de llarg quan t’estic mirant, la nova proposta de Joaquim Solano, així com els concerts d’OVIDI25, amb David Caño, David Fernàndez, Mireia Vives i Borja Penalba, i Vandalia Trío, grup instrumental aragonès que visitarà València amb la seua proposta Nómadas.
 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme