Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

'Ningú va als aniversaris a l'estiu' 

La festa més "delirant i particular" d'aniversari arriba a Las Naves 

10/07/2017 - 

VALÈNCIA. La coproducció del Teatre Principal de Palma de Mallorca Ningú va als aniversaris a l'estiu arriba a l'Espai Muntant Las Naves el 15 de juliol. Aquesta obra es pot veure a València per la sintonia que hi ha entre el Teatre Principal i Las Naves, aquest fet ha possibilitat l’intercanvi d’obres i que es represente aquesta peça que interactiva amb el públic. Es tracta d’una producció que està inclosa en la programació estiuenca que Las Naves que se celebra sota el títol #OutOfTheBox.

Ningú va als aniversaris a l'estiu és una festa on es convida al públic a fer un collage, un joc entre la innocència, els problemes existencials i on ix una pregunta: per què fem el que fem?. Aquesta obra està dirigida i interpretada per la dramaturga i actriu Lluki Portas, qui comparteix escenari amb Diego Ingold."Volem que el públic visca una festa d’aniversari, no que vaja a veure una obra de teatre sobre les festes d’aniversari", ha aclarit Portas. I és que la presència del públic és importantíssima en este muntatge i pren una responsabilitat en el desenvolupament de l’obra. Els i les espectadores són els convidats d’excepció d’un particular i delirant natalici.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email