GRUPO PLAZA

guanyadora del goya a millos pel·licula

La Filmoteca d'Estiu programa la multipremiada 'Campeones’ de Javier Fesser

23/08/2019 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca d’Estiu projecta el dissabte 24 d’agost, a les 22.30 hores als jardins del Palau de la Música, Campeones (2018) de Javier Fesser. La pel·lícula es podrà veure també el diumenge 25 i el dilluns 26 d’agost.

Guardonada amb els Goya a la millor pel·lícula, actor revelació i cançó, Campeones ha sigut un dels gran èxits de públic del cine espanyol en aquests últims anys.

Campeones se centra en la vida de Marco, un entrenador professional de bàsquet, que es troba enmig d’una crisi personal entrenant un equip compost per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s’acaba convertint en una lliçó de vida.

La pel·lícula està inspirada en la història de l’equip de bàsquet Aderes Burjassot, format per persones amb discapacitat intel·lectual, que va guanyar dotze campionats d’Espanya entre 1999 i 2014.

La Filmoteca de València manté l’oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la Filmoteca d’Estiu i les projeccions que ofereix a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l’any a la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu tenen lloc de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email