GRUPO PLAZA

del 28 d’abril al 8 de maig 

La Fira del Llibre torna a la seua cita primaveral

18/01/2022 - 

VALÈNCIA. La 57 Fira del Llibre de València se celebrarà del 28 d’abril al 8 de maig de 2022 als Jardins de Vivers de la ciutat de València, la seua ubicació habitual. Hui mateix s’ha obert també el termini de presentació de sol·licituds de participació com a expositor fins al divendres 4 de febrer de 2022. 

A la web i les xarxes socials de la Fira del Llibre de València es pot trobar tota la informació i els requisits per a participar com a expositor.

Aquesta edició vindrà tan sols sis mesos després de la celebració de l’anterior, la 56 Fira del Llibre de València, que es va celebrar del 14 al 24 d’octubre a Vivers, en una data no habitual degut a la situació de la pandèmia de la covid-19 a l’abril 2021 que va obligar a ajornar-la a la tardor.

La 56 Fira del Llibre va tindre una valoració positiva de vendes i assistència, ja que va recuperar les xifres de la 54 Fira del Llibre celebrada a 2019, l’ultima abans de la pandèmia. Això mateix s’espera en aquesta 57 Fira del Llibre de València que tornarà a les dates habituals, i que el farà encara amb mesures higièniques i de seguretat per la covid-19 i que es concretaran més endavant en col·laboració amb les entitats públiques.

A més, el cartell de la 57 edició de la Fira del Llibre de València es preveu fer-lo públic en les pròximes setmanes. Pròximament es publicaran també les activitats escolars a la Fira i el termini de sol·licituds per als col·legis i instituts de la província de Valencia i de la Comunitat.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email