GRUPO PLAZA

CONCERT AQUEST DISSABTE

La Fúmiga arriba a Vivers "en el seu millor moment"

15/07/2021 - 

VALÈNCIA. Aquest dissabte 17 de juliol tindrà lloc als Jardins de Vivers el concert més esperat del cicle Concerts de Vivers. Serà el torn de La Fúmiga i Oques Grasses, bandes que van esgotar totes les localitats en menys d'una hora de posar-se a la venda, arribant a col·lapsar la web de venda d'entrades.

I és que La Fúmiga està arrasant amb la seua proposta festiva i engrescadora on interpel·la als i les joves valencianes amb els seus ritmes i lletres que s'acaben convertint en himnes. És el cas de MediterràniaHavia de passar o l’últim llançament amb col·laboració Samantha Gilabert Ja no fa mal.

Però l’èxit de la banda no acaba ací, són profetes en la seua terra, Alzira, on també van esgotar entrades en poques hores, i fora del País Valencià, actuant per a 20.000 persones al festival Canet Rock de Catalunya.

Al Concert de Vivers els acompanyaran Oques Grasses que amb el seu nou disc A tope amb la vida s'ha consolidat com a la gran proposta del nou pop català. Està prevista l’obertura de portes a les 19.30 hores i l’inici del concert serà a les 21 hores.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email