Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 24 de octubre y se habla de Soltec CALENDARIO LABORAL SANIDAD coronavirus TOQUE DE QUEDA
GRUPO PLAZA

De l'11 al 15 d'abril

La majestuosa Nao Victoria atraca a La Marina de València

Enfront del Veles e Vents, amarrarà la rèplica del navili que va aconseguir la primera volta al món, la major gesta marítima de tots els temps

10/04/2018 - 

VALÈNCIA. La Nao Victoria es troba navegant rumb a València on atracarà enfront del Veles e Vents, per a obrir les seues cobertes al públic de l'11 al 15 d'abril, en horari de 10h a 20h. A bord del navili de 26 metres d'eslora i 7 de màniga, obra mestra de la fusteria de ribera, els visitants coneixeran la història del vaixell que va donar la volta al planeta per primera vegada, les seues formes, detalls, dimensions, maniobres i les condicions de vida dels marins de l'època. En el seu celler, podran a més experimentar les vivències de la tripulació que actualment segueix navegant per tot el món a bord d'este excepcional navili.

La Nao Victoria és la rèplica del vaixell que entre 1519 i 1522 va realitzar la major gesta marítima de tots els temps: la primera volta al món, al comandament delscapitans Fernando de Magallanes i Juan Sebastián El Cano. Una expedició que per primera vegada en la història aconseguia circunnavegar el planeta i conèixer tota laseua dimensió. La Nao Victoria va protagonitzar la major gesta de la navegació espanyola, en la qual un valencià va participar entre els seus tripulants, el grumet Juan de Olivar.

La Nao Victoria és una rèplica que compta ja amb milers de milles navegades per tots els oceans i mars del planeta. Durant els anys 2004/2006 va completar la seua pròpia volta al món, després de recórrer més de 26.000 milles i recalar en 17 països. Va ser el primer vaixell d'estes característiques a realitzar una travessia semblant. Des d’aleshores, ha realitzat vàries gires per EUA i diferents països de tota Europa, i ha rebut milers de visites.

València és un dels ports en els quals la Nao fa escala durant la seua gira per ports de tota Espanya, amb l’objectiu és difondre la primera volta al món i la pròxima commemoració del seu V Centenari (2019- 2022).

Les entrades poden adquirir-se en el propi vaixell o en la web. Els tiquets d'adults valen 4€, els de xiquets 2€ i l'entrada familiar costa 10€.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email