GRUPO PLAZA

'...i les coses que mai et va dir'

L'Actor Secundari es presenta en València amb un concert a la Beneficiència

4/04/2022 - 

VALÈNCIA. Arriba a València una de les tres estrenes de l’Actor Secundari i les coses que mai et va dir. La data és el diumenge 10 d’abril a les 18:00 en la sala Alfons el Magnànim, del Centre Cultural la Beneficència. L'accés és lliure.

La presentació constarà de la projecció d’un curtmetratge format amb els videoclips de les 10 cançons, i posteriorment un concert acústic de l’artista alcoià Joe Pask amb Blai Antoni Vañó; que posarà veu a les cançons de l’Actor Secundari segons la seua visió, i que també ens regalarà part del seu propi repertori.
 
Els deu videoclips que acompanyen a cadascuna de les cançons són peces concebudes de manera individual però que s’entenen com un tot, ideades també pels bocairentins Albert Vañó i Albert Doménech i dirigides pel propi Albert Doménech a excepció de Aerolínies argentines que ha estat dirigida per Luis Lozano. La producció d’aquestes deu obres l’ha portada a terme María Martínez amb l’ajuda d’Albert Vañó i han estat protagonitzades per Josu Miró.

L’Actor Secundari és la història de tots i de ningú, són històries quotidianes que li poden passar a tot el món. Ell és el personatge creat per Albert Vañó i Albert Doménech al que li passen les coses que volen contar. Una especie d’alter ego en el que tot el món es pot identificar.

Aquest recull de cançons, parlen de créixer, de madurar, de les responsabilitats, de talent malbaratat, d’esperança i d'eixes converses que tenien pendent amb ells mateixos.

El procés creatiu d’aquest L’Actor Secundari i els coses que mai et va dir (La Fera CC, 2022), gravat a cavall entre Bocairent, València i Muro; ha estat capitanejat pel productor Blai Antoni Vañó, conegut pels seus treballs per a Els Jóvens, Andreu Valor, Joe Pask o Marco Pompero qui ha sabut crear un decorat ideal per transmetre totes aquestes històries basades en aquesta vida que ens ha tocat viure, i que colp a colp ens fa ser millors.

La banda que ha gravat este disc ha estat composada pels bocairentins: Albert Doménech a la veu, Albert Vañó al baix i als teclats -ideòlegs del projecte- i Blai Antoni Vañó com a guitarrista; així com els alcoians Dani Serra a la bateria i Ernesto Llorens, qui ha aportat els violins.

Tota una vida somiant amb un projecte així. Una vida guiada per la música que culmina en l’estrena d’una obra multidisciplinar, que va més enllà de 10 cançons, i on es conten totes aquelles coses que, per diversos motius, mai ens vam poder dir.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme