GRUPO PLAZA

després d'una exitosa gira

L'adaptació valenciana de 'El nom' torna al Teatre El Micalet

30/04/2019 - 

VALÈNCIA. A partir de dijous, 2 de maig, el Teatre Micalet s’omplirà de rialles de nou amb l’espectacle El nomuna producció pròpia de Companyia Teatre Micalet d’ aquesta comèdia d’exit internacional.

L’obra, escrita pels francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, ha obtingut un gran èxit de públic a tot arreu on s’ha representat i ara torna al Micalet protagonitzada per un elenc de luxe: Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano.  Tots ells són coneguts i reconeguts actors per la seua trajectòria al teatre i la televisió. Este fenomen de la cartellera francesa ha estat adaptat al valencià i al nostre context per Miquel Aparisi,  a partir de la versió catalana de Jordi Galceran.

El nom és un espectacle carregat d’humor on tot bull quan un enfrontament sense importància fa esclatar els vertaders conflictes entre els protagonistes. Amb una crítica àcida i un llenguatge mordaç, l’obra retrata les convencions socials i ens fa riure de nosaltres mateixos.

“A El nom les relacions familiars, sentimentals i d’amistat es veuen sacsejades a partir d’un fet en principi tan innocent com triar un nom pel fill. Els personatges de l’obra, intel· lectuals, artistes, triomfadors en els negocis, amb parelles estables i mobles de disseny s’adonaran, sense mirar de perdre aquell punt de cinisme que els fa sentir tan segurs, que potser tot plegat és una bombolla de sabó que volta en l’aire i, en qualsevol moment, pot petar” en paraules de Jordi Galceran autor de la versió.

La Companyia Teatre Micalet tancarà la temporada 2018 - 2019 ambEl nom  que torna al Teatre Micalet després d’una exitosa gira.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme