Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

50.000 euros

L'Ajuntament de València recupera les ajudes a les associacions d'arts escèniques

27/10/2020 - 

VALÈNCIA. La nova convocatòria d'ajudes a les associacions professionals del sector de les arts escèniques de la ciutat de València, impulsada per la regidoria d'Acció Cultural, tindrà enguany una dotació global de 50.000 euros. Esta línia es suma a les anunciades la setmana passada per al sector teatral i audiovisual per valor de 500.000 euros. 

Així ho ha anunciat la regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, qui ha explicat que les ajudes a les associacions professionals "no es convocaven des de 2016", i enguany "les hem recuperat per donar suport al sector de les arts escèniques de la ciutat, en línia amb l’augment pressupostari de la resta d'ajudes de la regidoria o la creació de noves convocatòries”. 

Segons Ibáñez, "l'objectiu d'aquesta nova convocatòria és ajudar al sosteniment de les despeses de funcionament, estructura i activitat de les associacions que defensen els interessos dels professionals de les arts escèniques, teatre, circ i dansa, així com donar suport als projectes de formació, innovació i millora professional, especialment arran de la situació creada per la crisi sanitària”. 

Podran presentar-se projectes per a la promoció i difusió d’estudis, informes sobre el sector, formació, assessorament professional i projectes de col·laboració amb altres empreses que contribuïsquen al creixement mutu. També es podran finançar costos salarials, despeses de viatge, lloguers d'espais, d’equips, mitjans materials, contractació de serveis professionals independents, assegurances i subministraments i despeses de difusió i comercialització. 

Les associacions i entitats del sector teatral que concórreguen a les ajudes han de tindre la seu social a la ciutat de València i disposen de vint dies naturals per a la presentació de la sol·licitud a partir de la seua publicació al Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV). 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email