X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 15 de juny en la mutant

L'espectacle de dansa 'Crotch' tracta la identitat de gènere des de les vivències del col·lectiu LGTB

8/06/2018 - 

VALÈNCIA. Després de les actuacions de les companyies i coreògrafes Mal Pelo, La Ribot o Mathilde Monnier, La Mutant acull el pròxim 15 de juny un nou espectacle de dansa marcat per una proposta "provocadora" i per la necessitat de traslladar al públic un missatge social. Es tracta de Crotch, una creació de la companyia balear Baal que reflexiona sobre la identitat i la desigualtat de gènere.

Dirigit per Catalina Carrasco, el muntatge es caracteritza per la seua vocació multidisciplinar, el que permet enriquir la dansa amb altres llenguatges escènics com el teatre o la performance. En paraules de la pròpia companyia,"L'objectiu d'este projecte és aportar llum i donar visibilitat als cossos i als pensaments desobedients i dissidents, a l'acceptació de la sexualitat, a la desaparició del gènere com a solució a la desigualtat. Tots podem ser dones, homes i tot el que es trobe en el continu que va de l´un a l'altre ".

L'espectacle el composen tres ballarins i quatre persones no professionals de la dansa, totes elles feministes, activistes i membres del col·lectiu LGTBI, que compten des de l'escenari les seues històries reals i van canviant en funció de la localitat on es representa. Per este motiu, Catalina Carrasco impartirà a València un taller de dos dies amb l'enfocament en cos, moviment i gènere pensat per a este col·lectiu. Les quatre persones que isquen del taller participaran en un laboratori de creació durant els cinc dies següents i formaran part de l'elenc de Crotch divendres 15 a La Mutant.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email