X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

DIJOUS 17 D'OCTUBRE

L’IVAM presenta la mostra documental ‘Suma y sigue del arte contemporáneo’

16/10/2019 - 

VALÈNCIA. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i la comissària, Irene Bonilla, presentaran als mitjans la mostra documental Suma y sigue del arte contemporáneo dijous que ve 17 d’octubre a les 10.30 hores amb un recorregut per la mostra.

Aquest projecte, que analitza la revista Suma y sigue del arte contemporáneo, reuneix els 10 exemplars de la publicació, material documental i les obres originals dels artistes Vedova, Tàpies, Monjalés, Saura, Tharrats, Millares i Equipo Crónica, als quals es va convidar per a dissenyar la coberta de la revista.

Suma y sigue del arte contemporáneo va ser una publicació de crítica i teoria artística fonamental durant la dècada dels seixanta. Editada per José Huguet i dirigida per Vicente Aguilera Cerni entre 1962 i 1967, es va convertir en una via d’introducció a Espanya de les tendències i els debats estètics internacionals. Des de les seues pàgines es va començar a insistir en l’esgotament de l’informalisme i es van desenvolupar propostes vinculades a l’art òptic i a l’art cinètic, així com a les noves formes de realisme.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email