GRUPO PLAZA

dimecres 25 de setembre

La Filmoteca estrena 'Young & Beautiful' de Marina Lameiro

24/09/2019 - 

VALÈNCIA. L'Institut Valencià de Cultura estrena en la Filmoteca el dimecres 25 de setembre, a les 20.00 hores, 'Young & Beautiful', de Marina Lameiro (Pamplona, 1986). La pel·lícula serà presentada al públic de la sala Berlanga per la directora. 

Entre altres guardons, 'Young & Beautiful' ha guanyat el Premi Rizoma, creat en 2010 per tal de donar suport a les noves veus del cine nacional i de facilitar la distribució de les pel·lícules de talents joves emergents de la cinematografia espanyola. 

'Young & Beautiful' és un documental sobre Poti, Nais, Ione i Das, quatre joves que han decidit viure amb les seues pròpies lleis, però als qui, en rondar els trenta anys, els inunda el neguit i se senten lluny de ser els adults independents, segurs i apassionats que sempre van somiar. Mentre la societat els espenta a abandonar les seues aspiracions, cada un haurà de revisar la seua identitat a través del diàleg. És el retrat polièdric d'una generació acusada de no voler créixer; una generació a la qual s'obliga a acceptar un món trencat i un país en crisi, en el qual s'anuncia que l'única manera de sobreviure és abandonar els somnis.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email