GRUPO PLAZA

en la modalitat de premis als estudis a l’estranger i al millor expedient acadèmic

Lluc Osca Ribera i María José Járrega reben els premis-beca José Iturbi

4/04/2024 - 

VALÈNCIA. Lluc Osca Ribera i María José Járrega han guanyat els premis-beca José Iturbi que atorga l’Ajuntament de València als estudiants de música del Conservatori municipal en la modalitat de premis als estudis a l’estranger i al millor expedient acadèmic, respectivament. Els guardons han estat lliurats per la regidora d’Educació, Rocío Gil; el coordinador d’Estratègies, Estudis i Projectes, Manuel Tomás; i el director del Conservatori, Ricardo Roca. Els alumnes premiats han rebut els guardons acompanyats per familiars i els seus professors del Conservatori.

La regidora d’Educació ha destacat que “des de l’Ajuntament de València és un orgull premiar i becar músics. València és la ciutat de la música, tenim un conservatori municipal, on els nostres guardonats han aprés i encetat la seua trajectòria professional i ara eixen al món per a una beca internacional o per encetar els estudis superiors. Des de l’Ajuntament de València ens sentim tremendament orgullosos de tindre músics que s’han format en la nostra ciutat, en un conservatori municipal, i que enceten la seua trajectòria musical orgullosos de sentir-se valencians”. Per la seua banda, el director del Conservatori, Ricardo Roca, ha subratllat que els guardonats “són un referent per als estudiants de música del Conservatori José Iturbi” i espera que “estes beques els ajuden a completar la seua formació i a passar a un altre nivell” i els ha demanat que “mantinguen la vinculació amb el Conservatori José Iturbi amb xarrades, conferències o classes” i que “no obliden mai que han eixit d’eixe conservatori”.

Lluc Osca Ribera és estudiant de contrabaix i, actualment, realitza els seus estudis a la Hochschule für Musik und Theatre de Munic. Lluc Osca ha guanyat el premi en la modalitat d’estudis en l’estranger, que està dotat amb 10.000 euros. Per la seua banda, María José Járrega Marqués és alumna de piano i, en estos moments, estudia al Conservatori municipal Joaquín Rodrigo de València. Járrega ha guanyat el premi en la modalitat de millor expedient acadèmic, que està dotat amb 1.500 euros.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas