GRUPO PLAZA

8 i 11 d'octubre

L'Orquestra de València i La Banda Municipal oferiran concerts gratuits amb motiu del 9 d'octubre

Demà dimarts tocarà L'Orquestra de València a l’Auditori de Les Arts i divendres que ve la Banda Municipal a l’Espai Rambleta, sempre a les 19.30 hores

7/10/2019 - 

VALÈNCIA. Demà, dimarts a les 19.30 hores, l'Orquestra de València presentarà al públic un programa que, sota la batuta del seu director titular Ramón Tebar, inclou el poema simfònic Los gnomos de la Alhambra i Alborada burlesca dels compositors valencians Ruperto Chapí i Vicente Asencio, respectivament. Este programa de temàtica fantàstica que es completarà amb el Vals Mephisto núm. 1 de Franz Listz, el poema simfònic Una nit en la Muntanya Pelada de Modest Músorgski i de Camille Saent-Saëns, la Bacanal de la seua òpera Samsó i Dalila i la Dansa macabra. Conclourà el concert amb l'Himne de la Comunitat Valenciana de José Serrano.

Divendres 11 d'octubre, també a les 19.30 hores, la Banda Municipal i el seu titular Rafael Sanz-Espert, interpretarà un concert que combina tradició i modernitat amb destacades obres de compositors de la Comunitat Valenciana. D'esta manera, es podrà escoltar les estrenes del pasdoble Mariló de David Pont, Soldados de Cuba de Salvador Chuliá i l'Al·legoria a la Muixeranga de David Penadés-Fasanar. Un programa en el qual també es podrà escoltar Tres dances valencianes de López Chávarri/Adam Ferrero, La Malvarrosa, elegia a Blasco Ibáñez i Jaume Contrabandista d'Azael Tormo, i de José Serrano la fantasia Moros y Cristianos i l'Himne de la Comunitat Valenciana, que tancarà el concert.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas