GRUPO PLAZA

Marquesa Concerts Volum II

Manel, El Diluvi i M-Clan animen la tardor a Gandia

23/08/2021 - 

VALÈNCIA. El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director de la Casa de la Marquesa i programador musical de l’Ajuntament de Gandia, Eudald González, han presentat aquest matí als jardins de la Casa de Cultura el Marquesa Concerts Volum II, una iniciativa impulsada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia que se celebrarà amb totes les mesures de seguretat anti-Covid a aquest espai els dies 11 i 25 de setembre i el 23 d’octubre amb les actuacions de grups musicals de primer nivell al territori valencià com són Manel, El Diluvi i M Clan, respectivament, les quals es van veren ajornades l’any passat a causa de la pandèmia.

Aquesta edició del Marquesa Concerts, el cartell del qual és obra de German Enguix (Gerengo Design), completa la primera part d’aquest esdeveniment que es va encetar a juny i pren el relleu del Poilsònic en un “exercici públic de valentia per part de l’Ajuntament de Gandia en apostar per la cultura segura i els seus diversos àmbits en un context complicat de pandèmia”, ha destacat el regidor, qui ha assenyalat que la ciutadania demostra compromís per la música en directe i pels esdeveniments culturals públics, així com responsabilitat pel compliment de les mesures sanitàries. 

Per concloure la seua intervenció, el responsable de Cultura ha reivindicat que “la música i la cultura en aquestes èpoques són més que necessaris perquè beneficia les nostres emocions i la nostra salut, i ajuda a un col·lectiu professional afectat per la pandèmia” i ha convidat a la ciutadania a adquirir com més aviat millor les entrades perquè s’esgoten de pressa, fet que ho demostra l’experiència prèvia del Polisònic i la gran demanda musical per part de la nostra societat. 

Finalment, el director musical de la Casa de la Marquesa ha remarcat el atractiu extraordinari i inesperat (per les dates de celebració) d’aquest esdeveniment musical: “Hem volgut aprofitar l’entorn natural del Jardí de la Marquesa i l’actitud i la voluntat de la gent per a gaudir de la música en directe”.

El dissabte 11 de setembre serà el torn de Manel, grup de referència de la llengua pròpia, conegut internacionalment i cap de cartell a diferents festivals importants celebrats a tot l’Estat. El dia 25, El Diluvi, un grup que té una un nexe especial amb la ciutat de Gandia perquè els darrers mesos els artistes membres han compost la cançó Tot amor falla en homenatge a Ausiàs March. Finalment, el 23 d'octubre, tancarà el cicle M-Clan, agrupació que ha interpretat himnes de les últimes dècades.

Els concerts tindran lloc a les 21:30 per afavorir el comerç local i adaptar-se al marc normatiu de la COVID i les entrades ja es poden adquirir.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email