GRUPO PLAZA

en directe

Maria del Mar Bonet enregistra amb Borja Penalba el seu nou disc al Teatre Micalet

La cantant mallorquina obrirà les celebracions dels 25 anys de la companyia

7/09/2020 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet rebrà a Maria del Mar Bonet en la seua tornada a València. Acompanyada per Borja Penalba, la cantant mallorquina celebrarà quatre concerts les nits del 9, 10, 11 i 12 de setembre que quedaran enregistrats per a la gravació del seu nou disc.

Bonet i Penalba es conegueren a l’edició de 2013 del Festival Mim de Sueca, ara fa set anys. Des d’aleshores, i quan les agendes ho han permés, els artistes han dut a terme una gran quantitat de concerts tant per sales, com a diferents festivals, amb els quals han recorregut les principals capitals de l’estat espanyol amb una gran acollida de crítica i públic.

El Teatre Micalet acollirà aquesta sèrie de concerts en els quals, acompanyants pel percussionista Antonio Sánchez, els dos artistes registraran tan noves composicions que han teixit durant aquests darrers anys de col·laboració, com algunes peces imprescindibles en el cançoner de la mallorquina.

La relació entre Maria del Mar Bonet i la ciutat de València va començar a construir-se des dels inicis de la carrera de la cantant. Ja l’any 1970, Bonet va actuar al Teatre Micalet i, des d’aleshores, mai ha deixat de visitar els escenaris de la ciutat, cantant als poetes valencians de renom i col·laborant a l’escena i en discs amb cantats i grups del territori valencià.

Maria del Mar Bonet ha celebrat darrerament els més de cinquanta anys que fa que és als escenaris amb una col·lecció de concerts a Grècia, Egipte, Tunis, Itàlia i Cuba. Ha editat la seua primera biografia autoritzada, signada, pel periodista musical Jordi Bianciotto, i d’entre les darreres distincions rebudes destaquen la Medalla d’Or del Govern de les Illes Balears i el Premi Internacional Miguel Matamoros que lliura anualment la Unión de Escritores y Artistas de Cuba (UNEAC) a personalitats internacionals que projecten la cultura a través de trajectòries excepcionals.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme