GRUPO PLAZA

2 de febrer

Noèlia Llorens 'Titana' porta el seu cant tradicional valencià a Les Arts

22/01/2024 - 

VALÈNCIA. Noèlia Llorens, la veu més descarada del cant tradicional valencià, ens porta al Palau de les Arts -el divendres 2 de febrer a les 20.00 hores- una posada en escena fresca on fandangos, seguidilles, malaguenyes, jotes, boleros, o cançons de bressol -d'herència familiar- passen les seues lletres pel filtre del respecte i estima als temps presents, reivindicant el paper de la dona a través dels seus cants recuperats i actualitzats, que ens oferixen un viatge pel present arrelat al passat.

El seu primer disc Titana (2022), aplaudit per la crítica i el públic, va ser Premi del Públic Carles Santos 2022, i va estar nominat als Premis Ovidi i als Carles Santos per a millor disc de música tradicional. Després d'una temporada esgotadora, acabant l'any amb més de 40 concerts, aquest concert vol ser un punt i seguit de consolidació i continuïtat amb el seu projecte.

És per això que aquest espectacle comptarà amb la participació de gran part dels seus referents musicals dins de la música d'arrel com son Pep Botifarra, Miquel Gil, la cantaora d'albaes Teresa Segarra o el cantaor Toni Navarro 'Violí', tot ells acompanyats de la banda habitual de Noèlia, liderada per Susana Díaz Tejedor. Amb les mires ja posades en el que serà el seu segón disc, que promet un salt qualitatiu musical i una evolució lògica sense trair mai les seues arrels més tradicionals, aquest concert suposa una celebració de tot el que ha passat i tot el que està per vindre.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas