Hoy es 20 de julio
GRUPO PLAZA

junt a Carles Caselles

Novembre Elèctric mira el món amb 'Ulls de turista'

4/07/2024 - 

VALÈNCIA. Novembre Elèctric presenta ‘Ulls de Turista’, una nova cançó de la banda que compta amb la col·laboració de Carles Caselles, compositor, cantant i líder de Smoking Souls. Este nou senzill forma part del pròxim treball que el grup valencià està preparant per a celebrar els seus deu anys damunt dels escenaris i que veurà la llum a final d'any. ‘Ulls de turista’ és una cançó amb lletra de Yeray Calvo i amb música de Novembre Elèctric i el mateix Caselles. Una composició en la qual el músic de Pego s'ha involucrat com un més de la formació, fent seua la seua essència i la seua melodia. 

Un tema en el qual es convida a l'oient a viatjar per diferents llocs del món. Destinacions turístiques que no són més que el pretext per a tractar d’indagar en una cosa més profunda: la intenció de veure el nostre dia a dia, fins i tot el més domèstic i costumista, i a les persones que ens acompanyen, amb eixa mirada efervescent que desprén aquell que es troba de viatge. Veure la vida amb la mirada del turista que es troba en ple descobriment de llocs nous. On cada cantonada de la ciutat amaga un secret, on cada sabor es paladeja amb goig lentament, i on cada detall de la naturalesa es manifesta com un esdeveniment únic i extraordinari.

‘Ulls de Turista’ va ser gravada entre març i juny de 2024 en Malamute Estudio, amb producció i mescla de Tono Hurtado i màster de Víctor García en Ultramarinos. El vídeo que acompanya la cançó està dirigit per Alain Duplaa, i gravat pel propi realitzador, amb l'ajuda de Carlos Part. Prèviament a l'eixida d'esta cançó, Novembre Elèctric va publicar ‘Et devia un Regueton’ al costat de Àrtur Martínez de La Fúmiga. Una cançó vital i divertida que marcava un punt d'inflexió en la seua trajectòria i amb la qual la formació valenciana s'atrevia a experimentar per primera vegada amb sonoritats diferents a les que ens tenien acostumat fins al moment.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas