GRUPO PLAZA

NOU SENZILL

Platz fa una carrera contra l'ansietat en 'Estás tan raro'

El nou tema té lletres i composicions de Massad Kassab i va ser enregistrat a Casafont Estudio amb Ramon Pujol i Ramon Franch, mescles i producció d’Uve Martínez a Pandemonium Estudio i màstering d’Enrique Soriano a Crossfade. La portada del senzill és una il.lustració de Julieta Kassab i les fotografies i el concepte gràfic van a càrrec d’Assad Kassab

2/02/2024 - 

VALÈNCIA.. El quartet valencià de rock alternatiu Platz avança el seu segon àlbum d’estudi amb el senzill ‘Estás tan raro’, una cançó plena de potència que ens parla de com l’ansietat pot dominar la nostra vida. ‘Estás tan raro’, un tema de sonoritat indie i ecos d’himne generacional, s’acompanya d’un videoclip amb direcció i producció de LofMedia protagonitzat pels propis integrants del grup i amb la col.laboració de David Morata.

“La cançó conta una situació extrema d’ansietat, un període d’estrès on sols vols fugir i deixes d’interessar-te per les coses que abans t’importaven, deixesde ser la persona que solies ser i no ets capaç ni de ficar-li solució al problema ni de veure el final d’aquest”, expliquen Platz al voltant de la cançó que avançael seu segon disc. Prèviament a l’eixida de ‘Estás tan raro’, Platz han avançat a xarxes socials i plataformes dos singles més del seu nou disc, ‘Odio por odio’ i ‘Juanma’. El segon disc de Platz, ‘Calprotectina’, vorà la llum el proper 20 de febrer i s’esttrenarà en directe a la sala Loco Club de València el divendres 1 de març, amb entrades ja a la venda.

Platz és un grup valencià de rock alternatiu format per Massad Kassab (veu i guitar- ra), Daniel Biot (bateria), Lucas Calpe (guitarra) i Izan Navarro (baix). Platz es va crear al 2020, quan els seus integrants tenien a penes 15 anys. El seu primer treball va ser l’EP ‘Todo el mundo tiene sueño’, que ja els va permetre sonar a destacats programes de ràdio i fer una gira de concerts per sales, ahora que consolidaven la seua sonoritatindie nodrida per influències molt diverses. Al 2023 pre-estrenen ‘Prochaska i Dicle- mente’, el seu primer treball de llarga durada, amb un concert a la sala Loco Club deValència que va exhaurir totes les localitats disponibles. Amb ‘Calprotectina’ (2024)Platz consoliden la seua aposta per una sonoritat pròpia i una contundència que creix a mesura que ho fa la trajectòria i l’experiència del grup.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas